Terrasoverkapping

Vouwgordijnen kopen in Made

Vouwgordijnen, ze zijn er in verschillende soorten en maten. Van blinderend tot alleen lichtdoorlatend en van neutraal beige tot aan donkerblauw. Ieder raamtype is verschillend en zo ook ieder gordijn. Met de op maat gemaakte varianten past het altijd!

Van vooroordelen naar voordelen

Raamdecoratie wordt vaak als suf en ouderwets gezien en worden geassocieerd met kantoorpanden. Niks van waar natuurlijk! Raambekleding, zoals een vouwgordijn, zijn juist een aanvulling op uw interieur. Personaliseer uw exemplaar zelf en u heeft een uniek item. Het sluit aan op uw interieur en natuurlijk op uw eigen wensen en behoeften. Kies de kleur, de maat en het materiaal wat bij u past en wij zorgen dat het voor u klaar staat!

Details, details, details

Details zijn net zo belangrijk als de grote lijnen. Daarom hebben wij de afwerkingen van onze gordijnen hoog in het vaandel staan. U kunt kiezen tussen verschillende afwerkingen, zoals:


  • Baleinen die zorgen voor het straktrekken van de stof
  • Mooie koordbries
  • Opvallende band rondom het vouwgordijn
  • Een volant, eventueel met ringen als detail

  • Kom langs in Made!

    Wilt u meer informatie over de op maat gemaakte vouwgordijnen of hebt u al een idee wat u wilt? Kom dan eens langs in onze showroom in Made, waar wij u graag te hulp staan.