Terrasoverkapping

Maatwerk voor zonwering in Made

Het bieden van maatwerk voor uw zonwering is een van onze kenmerken. Het is erg belangrijk dat uw zonnescherm precies past bij uw gevel en woning. Wanneer het al een centimeter afwijkt, hebt u een groot probleem. Zowel het meten als monteren is echt specialistenwerk. Daarom hebben wij gediplomeerde monteurs die alles voor u opmeten met geavanceerd meetapparatuur en daarna het scherm monteren. Met hun jarenlange ervaring doen zij dit in een handomdraai. Mocht het scherm toch niet passen, dan zorgen wij dat er een nieuwe komt! Dit hoort allemaal bij onze service.


Kleuren, materialen en modellen

Het leveren van maatwerk betekent niet alleen dat we er voor zorgen dat uw scherm precies op maat gemaakt is. Omdat iedereen een eigen smaak heeft, iedere woning anders is en elk interieur een andere kleur heeft, kunt u uw zonwering personaliseren.


  • Type zonwering: allereerst is het belangrijk dat u weet welk type zonwering u wilt. Hebt u het nodig voor binnen of buiten?
  • Materiaal: het materiaal is ook bespreekbaar. Uiteraard geven wij advies over wat het beste is voor u, maar mocht u voorkeuren hebben, dan houden wij hier rekening mee.
  • Kleur: de kleur is erg persoonlijk. Houdt u van lichte kleuren, donkere kleuren of felle kleuren? Wij regelen het!
  • Bediening: hebt u graag zelf de controle over wanneer uw zonnescherm naar beneden gaat? Dan is een handmatige of elektrische bediening iets voor u. Hebt u er liever geen omkijken naar? Ga dan voor een automatische bediening met zonnesensor.

  • We willen u er nog op attenderen dat het inmeten van uw zonnescherm bij ons gratis is als u uw zonwering bij ons besteld!


    Advies op maat in Made

    Bent u er al uit wat voor soort zonwering, welke kleur en welk materiaal u wilt? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Made. Wij leveren maatwerk voor uw zonwering en bespreken graag alle mogelijkheden.